2020-12-04
全日既第一餐!一坐低即刻咩都吾做睇餐牌落單先平時既我系會慢慢睇好耐諗好耐食咩😂落左個芝士炸🍤pizza ,小食拼盤,安格斯牛肩扒,蜜桃🍑乳酪飲品先黎講講個小食拼盤先,新鮮熱辣,吾會炸完又炸,份量黎講都夠晒2個人食,個芝士西蘭花卷都有啲小驚喜,咬落去系外脆內軟,入面除左芝士應該都加左薯蓉,口感無甘「濟」,西蘭花係打碎晒既,都吾錯,不過食多2舊都好膩芝士炸蝦🍤pizza系芝士魔必點既,超重手吾慳住落,厚度都有1 cm啊!拉絲超長,香味濃郁😍😍不過個蝦就相對地無乜味甘,我覺得蝦既調味可以改善下安格斯牛肩扒都不過不失,158蚊黎講都算ok,不過個汁就麻麻地,個人黎講吾黎喜歡,可以加海鹽同黑椒煎再更突出牛既油香味!而個扒打橫中間有條根,我牙仔吾系甘好咬得有啲吃力!飲品黎講都系同出面差吾多,味道無咩分別因為餐廳系半開放式,食完之後會成陣油煙味,回家要由到洗到落尾,建議加強抽風/抽油煙機系統
不過個蝦就相對地無乜味甘,我覺得蝦既調味可以改善下
飲品黎講都系同出面差吾多,味道無咩分別