2025-07-04
台灣過江龍✨龜記茗茶✨ 一周年有刮刮咭活動,買滿$50 就送一張刮刮咭,有機會贏得50杯飲品。我自己鍾意有得揀,有醇茶,鮮調茶,古早味,醇奶茶,鮮奶茶,鮮蜂蜜,可以滿足唔同人士需要,加上仲有甜度選擇,甜度自己話事。✅花沫烏龍奶茶 🧋加珍珠奶茶入口好順口有微微茶澀味,一分糖突出了烏龍茶的回甘,每口淡淡烏龍茶香,一啖就啜到煙靭珍珠。✅蘋果紅茶店員建議3分糖,味道會更加好,茶底醇厚配上蘋果香甜,味道好夾好清新。✅旺梨四季春鳳梨清香配上四香春,入口好fresh,夠哂清爽解膩,微甜微酸味道好自然,有一種台灣的風味,果肉增添口感,悶熱感全清。✅柳丁翡翠鮮果加上清香撲鼻的綠茶底,啖啖酸酸甜甜的味道,夠哂消暑解渴。✅蜂蜜花沫烏龍加蘆薈烘焙的烏龍茶香加滋潤蜂蜜🍯,甜度固定,配上粒粒蘆薈添上清爽口感,好消暑。
✅花沫烏龍奶茶 🧋加珍珠
✅蘋果紅茶