2022-02-18
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑🤑所以自己一個食飯都要食得有格調🙆🏼♀️呢間係中環半山嘅餐廳平時經過會好容易忽略佢,但當你見到就知佢係個Hidden Gem💎餐廳裝修以恐龍為主題,配合各種植物令你恍如置身係原始叢林入邊🦖✅ 網烤牛小扒伴唐揚炸雞定食小朋友先做選擇,我一定係要哂牛同雞🤤我鍾意定食嘅一個原因就係佢有種喺日本食飯嘅感覺🇯🇵有小菜主菜飯,夾一夾餸再配一啖飯感覺好和風🍱而佢啲牛扒嘅份量都幾驚人,而且烤得軟嫩有口感,配埋燒汁味道更突出🐮炸雞都非常香脆可口,再多幾件都食得落🐔配埋魚糕同海帶成餐飯好滿足✅mocha另外加$28叫咗杯mocha☕️咖啡同朱古力味平衡得好好,亦唔會過甜🍫朱古力醬喺杯入邊,可以自行按喜好攪拌https://goo.gl/maps/8ecCJkTXWunq1w3Q6
_____
好味指數:🌟🌟🌟🌟