2023-03-04
深藍色藝術日法Fusion 餐酒館MONMONO (尖沙咀)~~~~~~~~~~~~~~~~~ 每次經過山林道都會畀呢一間深藍色裝修既餐廳吸引住🥰 今日終於都有時間同朋友嚟食晚餐~MONMONO裝修以全藍色藝術風格為主,主打日法fusion 菜式~~~小編今次試左Menu for Two($988),套餐包括了2 x Welcome Drink,(前菜)Baked Oyster / Hokkaido Scallop,Chef's Salad,(餐湯),(主菜)Red Prawn Tatare Togliolini & Angus Sirloin 16oz,2 x deserts ~~整體食物高質,環境舒適,職員禮貌友善更加分,整體用膳感覺很好~推薦前菜帶子,即叫即整,肉質香滑,味道濃郁~~主菜Angus Sirloin 慢煮牛肉五成熟, 肉質肥瘦均勻, 配上特製醬汁,很滋味呢~~~~
MONMONO (尖沙咀)
~~~~~~~~~~~~~~~~~