2021-11-21
深水埗 極尚壽司店🇭🇰高質 享受人生✅深水埗C 2出口,步行約2分鐘厚玉子壽司四件-$30- 大件夾抵食👍🏻亦都配合龍口嘅沙律醬,非常濃郁🙂同埋好大件✅非常足料同夠飽。🔥火龍卷八件-$78- 好似大坑舞火龍😆首先有一個煎脆大蝦🍤中間並排,上面鋪左勁多蟹子😳中間夾住新鮮大蝦🍤肉,味道非常可口。魚切魚生飯配麵豉湯-$60- 非常豐富,配合了蝦肉,魚子,蛋粒,吞拿魚,青瓜絲,甜蝦等等。😂加上日本醋嘅飯粒⚠️非常配合,好豐富嘅晚餐。😆帶子刺身6件-$68- 入口即溶,薄切非常好食😋,必定一試。🤣北寄貝壽司2件-$18- 肉質非常鮮嫩,亦都比較鮮甜,鍾意食北寄貝嘅朋友可以試吓。😄特大赤蝦壽司2件-$32- 係我所見嘅赤蝦之中最大嚿,仲大嚿過個飯,迫爆成個口。最重要係比較鮮甜👀,非常甜美。🙂火炙芝士帶子壽司2件-$42- 其實我哋係點樣火炙芝士帶子,不過師傅可能比較忙碌,所以唔記得將火炙芝士擺上面😂,不過最尾亦都按我哋要求,加返上去。服務態度都幾好😳。好去評分🎖(5個👍🏻為最好)- 環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻- 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻- 價錢:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻- 推介:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻地點:深水埗荔枝角
高質 享受人生✅
深水埗C 2出口,步行約2分鐘
厚玉子壽司四件-$30
火龍卷八件-$78
魚切魚生飯配麵豉湯-$60
帶子刺身6件-$68
- 入口即溶,薄切非常好食😋,必定一試。🤣
北寄貝壽司2件-$18
特大赤蝦壽司2件-$32
火炙芝士帶子壽司2件-$42
好去評分🎖(5個👍🏻為最好)
- 環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
- 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻