2013-06-02 60 浏览
人地話唔好讚太多係真嘅!上次食完滿足一餐後,滿心祈待下一次•••點知放工後约咗老公去深水埗試新開糖水鋪,但未夠時間自己去食野先入左一間叫"馬德里"餐廳,8:30左右唔洗等直接有位;餐牌都好豐富~湯~ 忌廉湯•••但一D都唔濃郁 跟湯奶粉味餅乾條好奇怪地有一邊崩左°°°前菜~+$要左兩隻焗蠔都ok la 冇惺味係迷你左少少主菜~焗蟹蓋+豬扒跟意大利飯••••好乾的意大利飯,最祈待焗蟹 (´×ω×`)唔知點解有些酸酸地••以為加左D酸 忌廉••再試多啖°°°我放棄了,因為我醒起現在夏天唔好駁••剩下隻半蟹蓋,只有怨自己唔應該咁大膽喺呢度叫海鮮!。。。費事换la飲品本來想試吓D特飲••但冷氣較大愈坐愈凍°°°最後叫左熱擰茶p.s.= =野飲錯哂!杯飲品隔離枱問都唔問放落嚟 ( ¬_¬)重要我叫飲品果陣又以為我已点過••好亂都有好地方~D食物好快有唔洗点等,杯檸茶夠熱唔澀

放工後约咗老公去深水埗試新開糖水鋪,但未夠
時間自己去食野先入左一間叫"馬德
里"餐廳,8:30左右唔洗等直接有位;餐牌都好豐富~

°°°

前菜~+$要左兩隻焗蠔都ok la 冇惺味係迷你左少少

都有好地方~D食物好快有唔洗点等,杯檸茶夠熱唔澀
题外话/补充资料: [b] Anyway冇下次 [/b]
2013-05-31