2016-06-06 428 浏览
喺眾多蘋果商場既隔仔鋪入面竟然有一間cafe , 雖然細細間 但睇落去食物幾特別 就入去試下明太子煙肉忌廉意大利粉配北海道帶子 96 蚊意大利粉俾好多紫菜絲鋪住 而上面有兩粒烤過幾煙韌新鮮既帶子粒, 意粉 係圓柱體 比較有咬口既意大利粉 除左有忌廉既香味圍住粉 出面仲有一層口感lim 稠 明太子, 整體感覺平衡, 唔錯!迷人什錦肉腸拼盤 85 蚊腸仔由左到右係出面甜入面有芝士既腸 , 多汁辣肉腸 同 脆皮香草腸, 三樣腸都烤得十分夠肉味juicy 右邊有香脆薯餅 , 而下面有拌菜同菠蘿 感少熱氣感。特選芝士炸雞窩夫 98 蚊, 本身想點紫薯窩夫with豆腐雪糕 但冇哂 , 就點左呢個都幾特別既窩夫, 窩夫心形加上少少芝士粉同融左既芝士喺上面 外表美觀 . 窩夫質感偏厚硬 同甜, 而雞扒大大塊得黎皮脆肉林 可以點以沙律醬, 兩樣野分開食其實冇特別, 但若將炸雞 同窩夫夾埋一齊食 一軟一硬 一甜一咸 有意想不到既效果 ! 正
明太子煙肉忌廉意大利粉配北海道帶子 96 蚊
迷人什錦肉腸拼盤 85 蚊