<深水埗平民美食推介 必試芝士蛋糕>🔎: #drfood深水埗 #drfood餃子 #drfood甜品聽到太多人講要試下 @ 既芝士蛋糕🧀好好彩平日晏就𝟐點去到都仲有♥️餃子同蛋糕都相當出色😝拉到最後睇𝗠𝗲𝗻𝘂🥰佢地有其他小食呢➣湯餃-韭菜//白菜(💰𝟑𝟖+💰𝟐雙併)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟕/𝟓湯底係自家製既蓮藕湯好清甜☺️水餃唔係行爆餡路線但肉汁鮮甜,餃子皮厚薄適中🥰餡料每啖都有肉同菜好𝗯𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲😆➣煎餃-香菇粟米雞肉+洋蔥豬肉(💰𝟒𝟐+💰𝟐雙併)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟖/𝟓餡皮脆身得黎係我食過煎餃中最唔油膩的✨餃子面完全唔油連隻碟都係一滴油都冇呢🤤特別推介香菇粟米雞肉🌽➣日式手作芝士蛋糕(💰𝟐𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒.𝟓/𝟱價錢好實惠仲要好高質🤤細細件𝟐個人𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲岩哂啊✨芝士味香濃仲有少少軟心!下次試下其他口味♥️🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟴/𝟭𝟬
<深水埗平民美食推介 必試芝士蛋糕>

➣湯餃-韭菜//白菜(💰𝟑𝟖+💰𝟐雙併)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟕/𝟓

➣煎餃-香菇粟米雞肉+洋蔥豬肉(💰𝟒𝟐+💰𝟐雙併)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟖/𝟓

➣日式手作芝士蛋糕(💰𝟐𝟖)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒.𝟓/𝟱

🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟴/𝟭𝟬