今晚約左我一個中學同學聚一聚,但因為我要加班,所以約左晚上十點係同學仔公司附近佐敦等,想下次再約過,但我依個同學仔真係好忙架,可能佢嘅職業啦,佢從事金融行業,我地下班時佢才上班,因為佢要經常睇住美國個股市.我與同學仔會合了,商量不如打邊爐丫,打邊爐可以一邊吹水一邊食野,係佐敦都唔想諗咁多,一於去莊士倫敦廣場睇下有咩好食呢?夜媽媽,睇下樓下廣告,不如試下這間大鍋口,於是我地上去,好快已經有位,但咁夜都有唔少人係到,我地選擇左蕃茄湯底,醬油就有阿姐遞過來,任君選擇,汽水果汁啤酒都係任你攞的,都有好多選擇啊!之後我地係火鍋紙到劃飛,好得意有是日海鮮,今日嘅是日海鮮係貴妃蚌,好正!好新鮮啊!最特別係依到有白鱔片,唔係好多任食場有白鱔片呢~D白鱔好肥美啊,其他野都好新鮮啊!而且個蕃茄湯底越煲越濃味呢~整體e間大鍋口值得推介俾大家~
整體e間大鍋口值得推介俾大家~