2016-06-27 389 浏览
夜晚十点几十一点,好多舖头都已经收哂想食日本野食放题又过大时段,所以就黎左呢度喇 只帆立贝好大只,咬落好爽,唔会话烧到过老缩哂韧哂啲松露好多,咬落啖啖都有松露味,食完个口都仲有阵松露味,可以话系齿夹留香 个羊架真系要俾个赞佢!好细心咁切开左一件件,平日食羊架一大旧咁俾落黎,如毛饮血咁,今次终于都可以斯斯文文咁食!个羊烧完出黎本身就已经好多味,所以我冇点到佢俾我果啲酱啲羊肉好鲜嫩,而且仲好多肉汁添阿 个鸡软骨好似比起平时食果啲更大粒,食落口'索索'声,好有口感虽然系炸物,但系佢一啲都唔油,食完又唔会觉得好热气 食炸鸡最紧要就系个皮!啲芝麻鸡翼个皮好脆,而且一啲都唔厚粉。食到中间只鸡翼都依然系好有味,唔会食到中间冇哂味 呢个和味牛肉饭造得好有心思,佢用嘅系珍珠米食落口粒粒分明,最重要系个汁,个汁好香浓,而且有小小甜甜地好特别,食完会想再食多次 总括黎讲呢度嘅食物都好够味,而炸物一啲都唔油,值得大家一试
黑松露牛油凡立贝
只帆立贝好大只,咬落好爽,唔会话烧到过老缩哂韧哂
烧羊架
个羊烧完出黎本身就已经好多味,所以我冇点到佢俾我果啲酱
啲羊肉好鲜嫩,而且仲好多肉汁添阿
炸鸡软骨
虽然系炸物,但系佢一啲都唔油,食完又唔会觉得好热气
芝麻鸡翼
炸鸡最紧要就系个皮!啲芝麻鸡翼个皮好脆,而且一啲都唔厚粉。
食到中间只鸡翼都依然系好有味,唔会食到中间冇哂味
和味牛肉饭
呢个和味牛肉饭造得好有心思,佢用嘅系珍珠米

总括黎讲呢度嘅食物都好够味,而炸物一啲都唔油,值得大家一试
烧牛舌
黑松露牛油凡立贝