2020-11-18 36 浏览
最近見天氣涼左少少,即刻約埋fd子去食雞煲兼打邊爐~ 如果幫襯過二鍋頭嘅朋友仔都知鋪頭既位置係超易搵,喺正旺角中心對面,行完街餓餓地就可以衝上去刷飽佢~ 入到鋪頭,鋪面都算企理,勁香雞煲味!每枱都會比一盤調味料自己慢慢混醬混飽佢~二鍋頭分別有任食雞煲同鴨煲比大家揀,我就揀左佢地嘅招牌惹味雞煲~~ 另外估唔到火鍋湯底都有咁多款揀!本小姐最愛藥膳湯~ 任食嘅火鍋配料都算多選擇,任食嚟講,食多啲海鮮配料都算回到本~超香嘅雞煲~~~~ 好多芫荽~~ 至愛嘅芫荽~~ 雞件都好多!3個人share岩岩好!轉頭仲要打邊爐!大戰完個雞煲,眨吓眼就輪到藥膳鍋出場!除左可以落單order配料,自助區仲有好多款基本火鍋配料揀~響鈴、丸丸、腸仔走唔甩!最好就係乜都可以試D,岩哂我呢D成日心大心細既少女心。食左幾輪真係飽到暈!又真係幾好食幾抵食!加上坐得舒服,同大家過左個好開心既夜晚~
大戰完個雞煲,眨吓眼就輪到藥膳鍋出場!
2020-11-16