2023-05-04
🌶️嗜辣🌶️的朋友有福了!有日,係呢間八幡屋涮涮鍋係無意中發現呢度的麻辣燙都唔差Wor~💃🏻都係加多($30),食味層次大滿足,散出的氣味有種說不出的誘惑與魔⼒,湯底帶來的辣味都幾特別。基本上無漏單情況,寫幾多件都係俾足。🙋🏻♀️有蝦🦐食的聚餐,大家都會開開心心😊海蝦遇上麻辣燙,香口惹味又juicy有驚喜,好新鮮夠彈牙,非常鮮甜。哇哇嘩!🤩🤩好靚的生蠔! 滾完一輪之後,仍然肉質飽滿,口感爽滑,肉質肥美,質素有保證😎 就算呢個麻辣燙湯底,都無令到生蠔既鮮味失色。👀呢款日本黑毛和牛肉質較為牛肉脂肪均勻,嫩軟而鮮美,油脂分佈均勻,將牛肉片放入湯鍋輕涮幾下,立時能品嚐到入口即融的口感!🤳🏻特別打個卡介紹佢地既帆立貝。店員溫提我地大約烚2分鐘就可以,真係話咁快搞掂!滾完湯都無咩點縮曬水,新鮮厚肉同超厚實、有嚼勁的新口感簡單的。八幡屋涮涮鍋推出的全日半價,一定係三五知己相約放題的回本之選。大家係特定時間內,以甘優惠既價錢食到甘高水準既日本涮涮鍋,👯♀️真係身心同荷包都Happy~👯