2009-02-22
21/Feb(六), 下午入場時好攪笑.入場收費幾底星期一至五成人$78, 小童$50 另加開爐費$20但星期六/日/假期 成人$78, 小童$50 另加開爐費$20 (沒另加收費,幾好)入場己準備好D炭給客人,自己撰張台,跟著去食物部取野食,但一張台只比一個鐵盆,另要再取食物時一定要取頭先個盆去先得,否則佢地唔會比野你地食(我地局住要倒晒D食淨食物, 佢地可否改善下)有個食品都好多元化:牛排,豬排,雞柳,茄子,青椒,牛肉粒,雞全亦,雞中亦(但燒完後,縮水 ~.~),煙肉,獅子卷,香腸,貢丸,魚旦,豆卜,多春魚,紅腸,咖哩尤魚,芝士腸.如你地覺得唔夠, 佢地好歡迎你地自備食物入場(因唔駛佢地供應食物,梗好la)但係唔比你帶飲品入場 (但我同D frd各人帶支1L茶偷運入去,~~~~ 大成功~~~~)
星期一至五成人$78, 小童$50 另加開爐費$20
入場己準備好D炭給客人,自己撰張台,
有個
食品都好多元化:
貢丸,魚旦,豆卜,多春魚,紅腸,咖哩尤魚,芝士腸.