Bostonian Seafood & Grill

餐厅: Bostonian Seafood & Grill
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-06-14 1742 浏览
朗廷酒店呢间Bostanian 出咗名食海鲜嘅,早排见到有人IG介绍,更加令我想嚟一试!首先叫咗龙虾汤,呢度嘅份量比较少,早排去食另一间酒店嘅西餐厅龙虾汤份量相对大碗好多。不过都有龙虾肉,而且味道唔错。本身我哋谂住要一个seafood tower 加一块牛扒share ,落单嘅时候侍应话一个seafood tower 己经够3至4个人食,叫我地食完海鲜先决定要唔要加牛扒。噢,咁好啦,我哋就谂住试咗海鲜先唔够再嗌啦。呢到既seafood tower $998系得一层,落单嘅时候侍应就话今日冇生蚝,因为供应唔够,所以会其他海鲜俾多少少,听到有啲失望嘅,不过冇办法啦今日一心嚟食海鲜都照叫啦。最中间系龙虾,旁边有几只海虾, 车厘蚬,螺,蟹,扇贝。总括嚟讲海鲜都新鲜嘅,但系唔会有太大惊喜。个人最钟意就系食个龙虾,车厘蚬同埋蟹,不过冇生蚝真系争咁啲。个扇贝就比较细粒。同埋份量来讲最多都系够两个人食,如果三至四人分就会好少。个波士顿龙虾建议要热食,烤应该好食啲。食晒啲海鲜又真系饱饱地,最后都冇叫到牛扒,净系叫咗两杯嘢饮。附送饭后甜点,个蛋糕仔唔错几好食,但系其他太甜。

不过都有龙虾肉,而且味道唔错。
龙虾汤

呢到既seafood tower $998
Seafood  Tower

个波士顿龙虾建议要热食,烤应该好食啲。

附送饭后甜点,个蛋糕仔唔错几好食,但系其他太甜。

龙虾汤