2023-11-14
今日出開九龍城買d 野, 記得之前有朋友仔介紹d 間餐廳唔錯, 今日尊登約埋屋企人去試吓.朋友同我講d 到海鮮都唔錯, 我地都叫咗d 黎試下, 不過記住海鮮要提前預訂. 另外, 見到個秋日特價海鮮燉湯套餐D ,供六/十二人食用, 都好似好正, 下次可約多啲人一齊試.另外,餐廳有包埸包房服和麻雀檯提供, 如有需要可同職員講聲, 如果同親友慶祝生日/ 特別日子可聯絡餐廳自訂語句展示於餐廳大型屏幕 😍😍招牌炸雞:即炸, 上枱熱辣辣,外脆內軟, 肉質鮮嫩, 隻雞都好大隻, 好味😋金沙鮮魷:鮮魷好新鮮, 入口煙煙銀銀, 上面塗上一層黃麵粉, 然後攞去炸, 唔會好厚粉, 香脆可口,小朋友都食唔停挪威長腳蟹凍食:大隻抵食, 肉質鮮甜, 啖啖肉, -路食一路飲啤酒, perfect match