2024-01-12 59 浏览
各位钟意海鲜又爱吃串烧嘅朋友,不妨梗系要留意下我今次介绍嘅这家店!我最近去咗食晚餐,真系食得一个开心。首先,蒜蓉烧海鲜系列嗱,个蒜蓉味劲浓郁,烧海鲜做得刚刚好。啲带子咁juicy,同蒜蓉夹埋,简直系味道嘅绝配!脆卜卜嘅鸡软骨,跟住嗌一啖流嘅啤酒,呢个画面,谂起都过瘾呀!🍻锡纸蒜蓉牛油蚬都系一绝,倒出黎𠮶刻个芳香四溢,真正系令人垂涎三尺。海鲜新鲜得嚟都烧得岩岩好,入口即溶,完全唔使担心会有啲腥味。烧鸡翼系唔少得嘅下酒菜,啲皮脆口,啲肉又多汁,一啲都唔会干柴柴。🐓最后,别以为串烧只得肉类同海鲜,佢哋啲蒜蓉烧金针菇仲出奇地上瘾,想唔到呢种素食都可以做到咁心水!去到啲食评结尾,讲真,我都差啲想即刻换下身衫,再去食多转。啲食物真系好中意,会令你食完仲想再去几次架!🤤