2017-10-25
千賀水產前幾晚同朋友直出元朗,為左食朋友講到好吸引嘅磯燒海鮮放題!講到咁吸引,究竟有咩食呢!每檯都會有個預定嘅海鮮set, 有生蠔、鮑魚、鮭花蚌、扇貝同蝦,仲有仲有甲羅燒!最吸引當然係甲羅燒同鮑魚啦!值得一提係個鮑魚清洗得好乾淨,連鮑魚尾舊腸都清乾淨嘅!食完D無得encore嘅海鮮、食返有得任叫嘅海鮮。青口同蜆仔好清甜,無沙,同埋無死蜆。食完新鮮野,食返一般放題食物!燒雞扒味道唔錯,個皮燒到好香,好juicy,同埋切到細細件,唔會食滯!另外,有得叫我最鍾意食嘅印度薄餅,上碟好熱,咖哩汁好熱好香帶有少少辣。必叫雞軟骨,剛剛炸起,無油溢味,熱辣辣,灑少少七味粉。如果有少少蛋黃醬點下會更加好味。放題梗係到尾聲叫榴連炸彈,香噴噴夠臭嘛!另外出面可以飲品任攞,重點係有corona同apple cider攞,攞多兩罐都回本啦!價錢雖然有d貴,但有得有海鮮燒,都算唔錯!
最吸引當然係甲羅燒同鮑魚啦!
值得一提係個鮑魚清洗得好乾淨,連鮑魚尾舊腸都清乾淨嘅!
食完新鮮野,食返一般放題食物!
放題梗係到尾聲叫榴連炸彈,香噴噴夠臭嘛!
價錢雖然有d貴,但有得有海鮮燒,都算唔錯!