2020-06-14 60 浏览
聽朋友介紹,話呢度好正,雞煲,刺身,海鮮打邊爐樣樣都有得食,仲有靚湯飲添,地點又方便,係正旺角,結果就上黎試試地方四正坐得都幾舒服,我哋叫咗任食任飲,侍應話like & share仲有刺身送添,侍應仲好風趣幽默!先上雞煲,叫左個小辣,好啱我口味,少少甜,雞肉又嫩滑刺身有海胆,吞拿魚,三文魚同池魚,每人一塊剛剛好海螺花膠靚湯堅好飲,完全無味精又足料,我直情食埋啲湯料重頭戲黎啦,海鮮火鍋任食,先送一盤海鮮,有龍蝦🦞,鮑魚,扇貝,隻龍蝦都幾大隻,一啲都唔馬虎,海鮮新鮮到不得了!其實仲有勁多任食海鮮比你揀,有生蠔,海斑片,聖子,瀨尿蝦,海蝦,帶子,蟹。。。。樣樣都好味!其他打邊爐配料如牛肉,豚肉,午餐肉,丸,菜等咩都有,必點推介一定要食安格斯牛肉同牛筋丸,牛肉味重又好味😋!仲有甜品同生果杯食添,今餐真係堅
聽朋友介紹,話呢度好正,雞煲刺身,海鮮打邊爐樣樣都有得食,仲有靚湯飲添,地點又方便,係正旺角,結果就上黎試試

先上雞煲,叫左個小辣,好啱我口味,少少甜,雞肉又嫩滑

刺身有海胆,吞拿魚,三文魚同池魚,每人一塊剛剛好

海螺花膠靚湯堅好飲,完全無味精又足料,我直情食埋啲湯料

仲有甜品同生果杯食添,今餐真係堅
2020-06-13