2020-06-08 55 浏览
呢間之前已經試過火鍋外送,覺得海鮮好食又新鮮,其他配料味道都好好,所以今次專程到店試下火鍋任食。首先送上水果拼盤和是日精選燉湯。時令刺身拼盤有海膽、三文魚、油甘魚和牡丹蝦。海膽只要like同share阿爺社交平台就有得送。花膠雞煲,加熱後好有鑊氣,雞同花膠都好惹味,食完雞煲會轉湯底火鍋,唔係雞煲直接加湯。本身預設海鮮拼盤包括龍蝦、鮑魚、帶子、賴尿蝦、花蟹和海蝦。最鍾意食龍蝦,因為好大隻而且有膏,好正!除左龍蝦外,其他海鮮係可以任食,全部好新鮮,花蟹仲係原隻上,活生生仲郁緊。仲有其他火鍋配料、甜品同飲品都可以任飲任食。推介安格斯牛肉,油脂分佈好平均,牛味超濃郁,一次過可以KO幾碟。值得一讚就係店員會主動同你換碟,而點選左嘅食物上菜速度亦好快,總括來講三百幾蚊就有海鮮任食,性價比非常高,鍾意食海鮮嘅朋友一定可以回本!

首先送上水果拼盤和是日精選燉湯。