2019-07-15
今日放工去旺角行街順便又買狗狗用品 ( 對 我是一個狗奴)行吓行吓見到呢一間店舖望落去好有特色走懷舊風格 又見到有汽水任飲 又有小食海鮮拼盤送, 都係收$258一位 咁就一於去試吓~$258嘅火鍋套餐已經包左招牌花膠雞湯㷛 (當然亦可以揀其他)海鮮拼盤 同埋綠色餐點紙任飲任食個花膠雞係真係有花膠係入邊㗎! 湯底亦都好鮮味 我飲咗兩碗 感覺好似飲咗好多骨膠原 ~醬料自己落 基本上火鍋要嘅醬料都必備了 豉油就直情擺咗喺個枱度自己落~餐前小吃 炸燒賣和魚蛋送嘅海鮮拼盤一啲都吾hea 有四隻大蝦 蝦滑 生蠔魚腩大蝦差唔多有一隻筷子咁長㗎 !新鮮美味 食得出係好新鮮 唔係死左好耐特級安格斯牛 肉味很濃 脂肪少 彈牙 值得encore!餃類是手工包的 吃得出的心思 魚皮餃和韭菜餃是必食的!汽水任飲 非常之爽!吃吃喝喝了兩小時 最後每人還有一碗甜品 涼粉紅豆冰~ 非常之飽肚滿足呢!
順便又買狗狗用品 ( 對 我是一個狗奴)
行吓行吓見到呢一間店舖望落去好有特色
餐前小吃 炸燒賣和魚蛋
送嘅海鮮拼盤一啲都吾hea 有四隻大蝦 蝦滑 生蠔魚腩
特級安格斯牛 肉味很濃 脂肪少 彈牙 值得encore!
餃類是手工包的 吃得出的心思 魚皮餃和韭菜餃是必食的!
汽水任飲 非常之爽!