2019-09-26
為食花太郎 <材料新鮮既粥底火鍋>喺 cwb呢間達順 有火鍋亦有中菜 環境幾大 座位舒服 雖然佢辣蟹係推介 不過突然好想食下粥底火鍋 就點左套餐 🍴粥底火鍋餐 198 蚊🔥包5 樣海鮮 8 樣打邊爐料 最後食米粥5 樣海鮮 包括彈牙鮑魚 鮮甜既海蝦 🦐爽口既大尾魷🦑 軟林既多寶魚🐟 鮮甜既肉蟹🦀 仲有鮮甜既花甲 將海鮮放落無米粥度煲 感覺好潤 👍🏻 然後就食8 樣打邊爐料 包括 牛味濃既肥牛 彈牙花膠 厚切午餐肉🐖 新鮮既炸魚皮 同農場雞件🐤 炸魚蛋 🐟豬頸肉 有口感既章魚燒🦑 每一樣野都高質 用心製作👍🏻 食到甘上下時 將芋頭粒 芫茜菜莆冬菜 南瓜粒一次過連埋粥米 放落去煲一陣 粥完全吸哂肉同海鮮味 味道好濃郁 而且粥又軟林 口感好好 正😍Score 平均分 <8.1/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#達順辣蟹火鍋銅鑼灣駱克道391 號金大
<材料新鮮既粥底火鍋>
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#達順辣蟹火鍋
銅鑼灣駱克道391 號金大廈地下及1 樓