團購左邊爐 要168+40=208 去到先知本身餐廳都有做緊優惠198+20=228 計返只係平左少少 不過都唔緊要 平少少都好。上到去 因為早 唔多人 雖然餐廳較細 裝修又較簡單 不過都唔緊要 佢編我地入房 幫我地開冷氣 又開電視 感覺都好nice。到俾餐紙 一早知道海鮮任食的 但唔知有咁多野食係限叫的 包括牛肉 豬肉 響鈴 手打肉丸等 連飲品都唔包... 要每人加20蚊先有普通飲品 不過都係得幾款 包括加多寶 汽水等 要加38蚊先可以有多啲款 不過我地就無加咁多 加20算... 整體黎講 呢度啲海鮮係好味既 啲肉就正常ok 唔差 但都唔算好好味 但重點是限住食 肉連響鈴 魚肚 花膠果啲係同一格 揀到一樣揀唔到另一樣 好唔爽 同埋飲品竟然唔包 加20都係好少款 係另一樣好唔爽的事。另外 結帳時那收銀員竟然指責我到店沒事先沒跟他們說我是團購的 以致他們的數亂了 黑晒面 但係我同佢另外兩個同事都有講過我係團購的 仲問佢地團購食既野會唔會唔同(答案是一樣)我沒跟她爭執 但就覺得好委屈 唔明點解做客 又無錯 點解要俾佢平白無事黑面抱怨? 加上間店限制太多 又無甜品 又唔平 所以應該未必會再

另外 結帳時那收銀員竟然指責我到店沒事先沒跟他們說我是團購的 以致他們的數亂了 黑晒面 但係我同佢另外兩個同事都有講過我係團購的 仲問佢地團購食既野會唔會唔同(答案是一樣)我沒跟她爭執 但就覺得好委屈 唔明點解做客 又無錯 點解要俾佢平白無事黑面抱怨? 加上間店限制太多 又無甜品 又唔平 所以應該未必會再去啦....
2019-05-12