2023-01-26
呢晚同朋友出旺角睇賀歲片✨係朗豪坊附近搵好野食!見到呢間扒房有一個叫富貴·黄金塔嘅海鮮塔食😚Tea Set塔就食得多~海鮮塔咁新奇,個名有吉祥就試下啦🤗富貴·黄金塔✨最底層有6隻大大隻又好飽滿嘅新鮮生蠔🦪中間個層有鮮甜嘅北寄貝❣️爽身嘅赤貝,一啲都唔香口膠嘅八爪魚🐙厚肉嘅帶子,爽彈又大隻嘅紅蝦✨最高個層有焯得岩岩好嘅鮮蝦好惹味嘅螺肉,麻油味十足嘅海蜇同中華沙律🤓最癲嘅係隨餐會附送紅/白餐酒一支😜我同朋友揀咗飲白酒,新鮮嘅海鮮配白酒真係一流😉大食嘅我一個海鮮塔有點夠呢😇而家Like & Share FB / IG 即可以優惠價$288享用Chef's Recommendation 四道菜晚餐😌(原價$388)有精選頭盤沙律🥗香濃雜菌湯!每一啖都充滿蘑菇隻香味🤩我鍾意飲呢嗰餐湯😊安格斯肉眼扒 (300g) 配薯菜五成熟嘅安格斯肉眼扒表面煎到香脆🥰入邊仲保持到粉嫩,肉味豐富,食落牛味都好濃🤓肉眼扒油脂分布非常好,亦都唔會過分肥😍最特別嘅係上邊有一塊炸到脆卜卜嘅山藥薄片😛唔少得嘅係辣辣地好惹味嘅薯仔啦❣️最後飲番凍檸茶同小甜品作呢餐飯嘅結尾❣️開心!GOGO Rock (旺角)旺角砵蘭街180號地下
係朗豪坊附近搵好野食!
見到呢間扒房有一個叫富貴·黄金塔嘅海鮮塔食😚
富貴·黄金塔✨
最底層有6隻大大隻又好飽滿嘅新鮮生蠔🦪
中間個層有鮮甜嘅北寄貝❣️
爽身嘅赤貝,一啲都唔香口膠嘅八爪魚🐙
厚肉嘅帶子,爽彈又大隻嘅紅蝦✨
最高個層有焯得岩岩好嘅鮮蝦
好惹味嘅螺肉,麻油味十足嘅海蜇同中華沙律🤓
最癲嘅係隨餐會附送紅/白餐酒一支😜
我同朋友揀咗飲白酒,新鮮嘅海鮮配白酒真係一流😉
大食嘅我一個海鮮塔有點夠呢😇
有精選頭盤沙律🥗香濃雜菌湯!
每一啖都充滿蘑菇隻香味🤩我鍾意飲呢嗰餐湯😊
安格斯肉眼扒 (300g) 配薯菜
五成熟嘅安格斯肉眼扒表面煎到香脆🥰
入邊仲保持到粉嫩,肉味豐富,食落牛味都好濃🤓
肉眼扒油脂分布非常好,亦都唔會過分肥😍
最特別嘅係上邊有一塊炸到脆卜卜嘅山藥薄片😛
唔少得嘅係辣辣地好惹味嘅薯仔啦❣️
最後飲番凍檸茶同小甜品作呢餐飯嘅結尾❣️開心!
GOGO Rock (旺角)
旺角砵蘭街180號地下A號舖