2018-06-07 4143 浏览
訂位一星期,昨晚準時6:30到酒店,帶位給我們坐了酒吧前的枱,好嘈吵,又多人行來行去,又凍,食到無心機,後來換位後好了一點。講真裝修就麻麻地,不過見價錢平就到時一次。自助餐包一杯飲品,還可以飲嘉士伯啤酒,任飲的。第一轉食凍龍蝦,凍海蝦,長腳蟹腳,翡翠螺,和青口,龍蝦吾新鮮,食落口口感好差,翡翠螺仲有好多沙,反而長腳蟹都OK,凍蝦不過不失。等二轉食生蠔,有三個地方的,愛爾蘭,新西蘭,法國的,法國的生蠔有一浸腥味,口感麻麻,還有太細隻了。第三轉食燒烤牛扒和羊扒,沒有什麼特別,可以接受,將扒就比較蘇一點。第四轉食日本菜,有壽司,魚生,天婦羅,燒烤,牡丹蝦刺身比較好,其他都普通。第五轉,飲下湯,食燒味,可以接受。第六轉,食雪糕甜品,雪糕有pancake加格仔餅,還有一些朱古力醬,或者士多啤梨醬加上去,口感咁非常好,還可以食軟雪糕。第六轉又係甜品,不過係食蛋糕,蛋糕大概有八到10個種類,食物都唔錯,甜品師傅試係外國人, 好有水準。整體來講都有六分。

講真裝修就麻麻地,不過見價錢平就到時一次。

自助餐包一杯飲品,還可以飲嘉士伯啤酒,任飲的。

第五轉,飲下湯,食燒味,可以接受。

整體來講都有六分。
2018-06-06