2022-09-08
我係蟹同海鮮嘅忠實fans 今日終於尼到呢間一睇就知有蟹食嘅餐廳😍 裝修好有係船上嘅感覺 服務員態度都好好🥰 Set for 2 ($768)Seafood ComboShake shake 海鮮尼到係個波咁 staff會係你面前開始shake同攤開🤩真係好吸引 可以揀三款海鮮 我地就揀左海蜆 海蝦同原隻去頭魷魚 而醬汁我地揀左Cajun辣醬😋 海蜆同海蝦都分別有8-10隻 好足料又豐富🤩 海鮮食落非常新鮮 蝦同魷魚又彈又爽 蜆冇沙 size都合理😋 加上辣醬香濃又刺激味蕾😆 都幾正🤤法式煮青口(+$30)青口我地揀左龍蝦湯去煮 不得不讚龍蝦湯好香濃帶有鮮甜味🤤🤤我差不多飲哂🤫🤐 而且青口雖然唔太大隻 但勝在夠入味又唔腥 質感軟軟的🤤 最重要係...旁邊個蒜蓉包好香脆 沾龍蝦湯一齊食真係食唔停😋😋蟹肉卡邦尼意粉卡邦尼醬汁唔算好漏 幾香cream味 頂頭仲有堆蟹肉😋 而且份量都啱啱好😍套餐有2杯飲品我地叫左白酒😚雖然最後覺得食辣野可以叫返一杯soft drink😂 不過有酒提供都唔錯呀幾chill~
Set for 2 ($768)
Seafood Combo
法式煮青口(+$30)
蟹肉卡邦尼意粉