2017-12-12 85 浏览
为左太阳芝士鸡而来!因为之前见朋友话正,所以决定过海黎食喇。太阳芝士炸鸡…脆卜卜既炸鸡,配上水牛芝士、车打芝士同特制芝士酱真系几正既,蘸一下中间堆三色芝士酱仲可以玩拉丝!😎 味道都唔错嫁,d鸡又唔会鞋,仲可以拣冇骨嫁。反而几欣赏佢中间旧农夫包,烘得香脆,仲索满三种芝士汁!好正😍蜜糖蒜香焗鸡… 之前喺另一间都食过焗鸡,另一间既蜜糖汁再多d,不过蜜糖味就突出d,标准size都有五、六件,鸡皮焗得香脆,肥膏极少,鸡肉都几嫩滑juicy嫁!韩式凉拌水冷面…我都食过好多次水冷面,因为超钟意果种烟烟韧韧既面质!哩度亦唔例外!面质烟韧爽滑,食落够冰冻,仲有泡菜、开边鸡蛋、红萝卜丝同青瓜丝。食完炸鸡食番d清凉既野就最岩喇!提子特饮…原来好大杯!味道系提子汁加汽水味,甜度比较重,爱甜既你记得要食埋串软糖呀!蜜桃烧酒…酒味同蜜桃味都饮到,入口比较甜身,唔钟意太重酒味既女仔就岩哂啦!

蜜糖蒜香焗鸡
蜜糖香蒜香焗鸡