2020-04-18
嚟到西九文化區藝術公園經過這間餐廳可以見到好多狗主都會帶埋狗仔嚟chill下🐶我哋點了Chihuahua hotdog 和一杯復活節限定嘅 Easter Egg Surprise 🐣 (其實係chocolate frappucino嚟嘅).作為一間dog friendly嘅餐廳 hooman都用左狗仔種類作為唔同款熱狗嘅名🌭️ 本來想試corgi (因為嗰名😂) 但因為想試特別d 所有揀咗黑色包嘅chihuahua 但點知嗰日賣晒黑色包☹️ 所以轉左大家睇到相中嘅普通包🥖 chihuahua裡面嘅配料係frankfurter 香腸加cheese, garlic mayo & crispy bacon 聽落確實係幾豐富 但老實講味道比較普通🤔$68嚟講性價比唔高.本來想叫Chocolate Frappucino 正常飲品上邊會配有一個冬甩🍩 但點知嗰日都冇晒冬甩😭 所以店員推介我試復活節限定嘅Easter Egg Surprise 其實都係Chocolate Frappucino但上邊有一隻出奇蛋🤣 飲品唔錯 唔會太甜 又有濃郁嘅朱古力味