2008-08-11
曾經同友人提及我好鐘意食燒三文魚頭. 尋日同友人出街要搵地方食飯當然一定要佢帶我黎佢話好味既地方啦.而家開左咁多連鎖既壽司舖頭, 我已經好少去一d細舖到食. 因為實在中左太多陷阱. 不過因為友人話呢到真係好好味, 有人推薦又唔同既. 因為友人係呢到既常客, 而我哋既口味又差唔多, 所以我就交晒比佢發牌. 我只想食燒三文魚頭... 不過呢個既壽司都唔錯喎. d料都幾新鮮, 份量又大喎. 帶子好肥美呀! 海膽都幾好味, 不過友人話佢平時黎食係會再甜d. 其實野就ok, avg啦. 三文魚頭都無咩特別, 不過最令我回味既反而係我一開頭唔想食既海膽醬蟹棒壽司. 我唔係特別好蟹, 平時出去食我都一定唔會點蟹棒, 因為我覺得好似食緊蟹柳咁. 不過呢個真係好好味呀. 我無食過出面既係唔係都係咁, 但係真係令我回味無窮!