2017-07-25
每月一聚既時間又到,,有朋友話旺角有間新開的日本放題性價比高,價錢又中規中矩,就忍不住食放題放縱一下。大家上去前記得拿樓下姐姐派的傳單, 每位可以憑傳單上的coupon平$10架…搭lift上到去差不多接近7點…….=.=, 因為之前打電話查詢時侍應要求645前入座$208的優惠價(比正價平30元),幸好侍應相當識做,收7點前入座的價錢……食放題當然要先來個刺身併盤過下癮先,帶子: 新鮮啖啖肉甜蝦: 中型SIZE, 唔算大,但夠鮮甜三文魚: 夠肥美吞拿魚: UM, 無味, 雪味重, 可以唔洗encore芝士焗蠔: 焗得幾香, 不過略嫌味重, 蠔就未免太細粒吧炸物:前面4個係麥樂雞: 當然係M記好食啦, 不過LI度都唔差, 拍得住, 有70%似中間既係炸雞塊: 又又淡淡肉, 唔洗lur 骨, 啱曬我d懶人.後邊o個2粒炸球係炸榴槤波: 鍾意食榴槤既人, 這個真心推介到戲肉啦, 到戲肉啦, 就係li個海膽軍艦啦, 好新鮮, 好creamy, 今次我要比10個讚.無論大家在點菜紙寫多少件海膽壽司,美中不足的是每次送來的份量均是跟人頭數的。成餐飯我們encore左5次海膽壽司, 現在都仲覺得e
食放題當然要先來個刺身併盤過下癮先,
帶子: 新鮮啖啖肉
甜蝦: 中型SIZE, 唔算大,但夠鮮甜
三文魚: 夠肥美
吞拿魚: UM, 無味, 雪味重, 可以唔洗encore
芝士焗蠔: 焗得幾香, 不過略嫌味重, 蠔就未免太細粒吧
炸物:
無論大家在點菜紙寫多少件海膽壽司,美中不足的是每次送來的份量均是跟人頭數的。成餐飯我們encore左5次海膽壽司, 現在都仲覺得encore得太少啦。。如果你係海膽控,記得一坐底就keep住叫啦。
雞軟骨也相當香酥爽脆
好喇,寫住咁多先,起筷