講到海膽,點可以唔題呢間嘅海膽意粉。成日見到佢坐無虛席,今次終於試到啦!留意店舖座位唔算多,想食記住book位啦!————————————————🍝 Sea Urchin Pasta, $208(3.5/5)Signature 嘅海膽意粉。意粉食落有啲似硬身嘅烏冬,有少少蛋味但唔重。海膽醬鮮甜,食落唔錯。不過可能用左熟海膽嘅關係,面頭嘅海膽好鞋同唔入口即溶,亦無乜甜味。🍕Parma Ham Pizza, $178(4.5/5)相比pasta,我覺得Pizza更正。Pizza 輕薄有麥香,餡料用左味道較淡嘅芝士配合Parma ham嘅咸香,白松露油嘅香氣,同自家製嘅番茄醬,食落香而不膩,亦唔會太咸。不過自己唔算好鐘意面頭嘅火箭菜嘅辣味。🧀 Baked Hokkaido Scallop with Mozzarella, $108(4/5)薯蓉加帶子加拉絲芝士,薯蓉有好香嘅牛油味,帶子爽口。雖然帶子角色唔強,但味道真係唔錯。————————————————價錢:~200PP🏷️ #whattoeat_大坑 #whattoeat_西餐 #whatoeat_推介 #whattoeat_系列

留意店舖座位唔算多,想食記住book位啦!
————————————————

🍕Parma Ham Pizza, $178(4.5/5)

————————————————
價錢:~200PP