2018-09-04 93 浏览
御品。千之味周五,森仔自己一個於深水埗食好西。深水埗,一向多平,靚,正既野食🤓今次森仔就搵到間御品。千之味。這間餐廳環境還好👌🏻可以容納大約20至30人。座位係用梳化,不過相對位和位間較緊密。而餐廳既裝潢十分新淨,亦很光猛😎😎😎同時餐廳既餐牌,圖文並茂,令客人清楚知道食物既賣相同大致份量,讚👍🏼👍🏼講反食物既質素先。其食物的性價比超高。森仔見到好多刺身丼,只需要在Facebook 打咭就可以獲得半價既優惠。平民既森仔就叫左御品丼,價值由原價258變到129,真係抵!點解森仔話御品丼又平又正?因為佢足足有一板海膽,再配上三文魚子和呑拿魚蓉🤤🤤🤤真係超級扺食!最重要個份量同餐牌上展示的圖大致相同,真係抵到一個點😍😍😍而海膽係十分新鮮,只有鮮甜味,沒有苦味!同時,配上紫菜和青瓜,讓客人卷埋黎食,正!森仔真係食到停唔到口。而三文魚子,同樣新鮮,在口中咬破時一點也不腥,反而有點置係大海的感覺🤓🤓呑拿魚蓉,相對上沒有什麼特別。不過,係正規正矩,正常的味道😂而佢係一個套餐,包味噌湯和沙律🥗。兩者亦十分正常,味道不錯!整體來說,御品丼以這個價錢,簡直物超所值。森仔一直會再去食。不過,好似聽說優惠做到8
御品。千之味
周五,森仔自己一個於深水埗食好西。
深水埗,一向多平,靚,正既野食🤓
今次森仔就搵到間御品。千之味。

這間餐廳環境還好👌🏻可以容納大約20至30人。
座位係用梳化,不過相對位和位間較緊密。
而餐廳既裝潢十分新淨,亦很光猛😎😎😎

講反食物既質素先。
其食物的性價比超高。
點解森仔話御品丼又平又正?
因為佢足足有一板海膽,再配上三文魚子和呑拿魚蓉🤤🤤🤤
真係超級扺食!
最重要個份量同餐牌上展示的圖大致相同,真係抵到一個點😍😍😍

而海膽係十分新鮮,只有鮮甜味,沒有苦味!

而佢係一個套餐,包味噌湯和沙律🥗。
兩者亦十分正常,味道不錯!

整體來說,御品丼以這個價錢,簡直物超所值。
森仔一直會再去食。
不過,好似聽說優惠做到8月,9月唔知會否有其他優惠😂

2018-08-31