2022-04-16
呢間係正海濱公園正後方嘅店舖,店舖門面正對空曠嘅地方涼住清涼嘅風,仲可以望住海景感受春天氣息☺️買啲嘢食坐喺海濱公園食下真係可以成個下午都唔捨得走🤣🍕辣肉腸薄餅 $68落完order就見店員即時整,面頭放咗好多片辣肉腸,再見店員一手執起咗好多芝士條放面😍望到已經好吸引!10-15分鐘左右,熱辣辣嘅Pizza就新鮮滾熱辣出爐啦😆滿滿嘅芝士仲可以拉絲真係超邪惡,🤩脆皮嘅餅底加上蕃茄醬、辣肉腸同芝士,層次好豐富!辣肉腸嘅味道唔會好鹹,蕃茄醬亦唔會好酸,所有食材嘅味道剛剛好,相當唔錯🤤🥗牛油果 慢煮雞胸肉沙律 $68健康之選❗️一大嚿雞胸肉切成薄薄一片,肉質唔老唔乾口,仲幾嫩口,另外配搭咗一隻味道酸酸地嘅醬汁,但個人認為唔點醬汁更好食😋熟透嘅牛油果好淋身,味道清甜,係好食嘅牛油果🥑👍🏼底部仲有大量蔬菜🥬食完都夠飽腹感😋🌭牛仔腸 $58份量都唔少嘅牛仔腸表面烘過,令腸味更香,牛仔腸嘅味道唔會好鹹,咁個偏健康,旁邊仲有蔬菜,小食來講亦都係一個唔錯嘅選擇❗️🥤飲品方面-奇異果味道夠清,唔似有落過糖,果然係鮮果汁👍🏼奇異果味夠出,唔會好酸但都幾開胃,不錯不錯😋-混合果汁我叫咗呢樽混合咗蘋果、紅菜頭、西柚同檸
🍕辣肉腸薄餅 $68
🥗牛油果 慢煮雞胸肉沙律 $68
🌭牛仔腸 $58
🥤飲品方面
-奇異果
-混合果汁
我叫咗呢樽混合咗蘋果、紅菜頭、西柚同檸檬嘅果汁,味道清新得來又好特別,如果接受到多種水果混合埋一齊,呢樽嘢就好啱你啦😙