Harbour View Korean Cafe☕️ Love this vibes..LCX 都有一間海景韓式Cafe☕️,午後陽光明媚來吃個tea 真係好舒服。而家餐廳以可愛卡通人物「奇太郎」作為主題,風格鮮明有特色呢。悄悄告訴你。。「奇太郎Kinabaji」小故事吧📙。以其海量般既胃腩,以容納 & 吞噬千種類既韓西美食,享受人生。食冠其珍既奇太廊與朋友今以此間「奇納百川」 將其最愛與大家一同分享。而奇太郎不喜被世俗傳統捆綁,誓將韓西美食融會貫通,志在增大胃量,此乃「胃容乃大」是也!而且餐廳製作食物款式亦創意滿滿喔。l炸雞 (跟鐵板芝士)]l $198Spicy Deep Fried Chicken w/ Tons of Cheesell $188Sea Urchin Udonll $68SPAM Fried w/ Cheese Sauce 韓國菜🥢 炸雞不能少🍗,跟上鐵板Cheese🧀 真係好邪惡,但拉絲效果真係非常吸引😍。其中最愛吃Sea Urchin Udon💛 光滑細膩既海膽醬汁包住每條烏冬,濃郁惹味,加上原條海膽更吸睛,整體味道十分討好,我愛吃。而午餐肉條小食配Cheese

l[韓式辣醬炸雞 (跟鐵板芝士)]l $198

l[三文魚子海膽忌廉醬烏冬]l $188
Sea Urchin Udon
l[炸午餐肉條配芝士醬]l $68
SPAM Fried w/ Cheese Sauce

而午餐肉條小食配Cheese sauce亦夠新穎,不過小心吃膩。

望住大海🌊 感覺真係好平靜舒服,趁下午不妨來吃個飯放個風吧。
×××[奇納百川 -Kinabaji Korean Cafe]×××
©尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓LCX34號舖