2021-07-10 85 浏览
🐾 The Upper Deck (東涌) 🐾凱撒沙律 ✔️紐約牛扒(10安士)(chimichurri)(烤露筍)✔️香烤虎蝦意大利扁意麵✔️-咁啱揸車去東涌有啲事要整,見到呢度附近開咗個灣景薈就入去覓食下🥰-凱撒沙律 :一上菜俾芝士薄片吸引咗🤤入邊仲有好多唔同嘅配菜,例如煙肉、一個好酸嘅鯖魚😂佢酸到我隻眼擘唔大🤣仲有好多麵包粒脆脆,唔好睇佢嗰醬汁好似好少咁🥰但係佢係啱啱好㗎🤣連平時唔鍾意食菜嘅我都食咗好多-紐約牛扒(10安士)(chimichurri)(烤露筍):其實我自己都比較少叫牛扒食😂不過我覺得呢一個牛扒都好好食佢係比較淋嘅,我哋叫咗五成熟🥰嚟到嘅時候啱啱好,對我來講又唔會太生🤣最主要想講下佢嗰醬😂佢呢個汁勁有串燒BBQ嗰陣味😂😂😂佢係有配醬同冇配都好食😂😂🥰露筍就正常發揮🥰唔會太老🥰正-香烤虎蝦意大利扁意麵:我哋見到佢下面寫話係慢煮蕃茄海鮮濃湯烹調 對面嗰個就即刻心心眼🤣入邊有好多唔同嘅車厘茄,有橙色黃色同紅色😂我自己覺得黃色最好食😂,意粉煮得好有彈性,夠煙韌👍🏻入邊仲有洋蔥同埋橄欖🥰蕃茄味好濃郁,入口就食到好香嘅蕃茄味🍅—(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:8/10環境:7/1
🐾 The Upper Deck (東涌) 🐾
凱撒沙律 ✔️
紐約牛扒(10安士)
(chimichurri)(烤露筍)✔️
香烤虎蝦意大利扁意麵✔️
凱撒沙律 :
紐約牛扒(10安士)
(chimichurri)(烤露筍):
露筍就正常發揮🥰唔會太老🥰正
香烤虎蝦意大利扁意麵:

(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:8/10
環境:7/10
服務:8/10
人均消費:$300
———————————————
▪店舖名稱: The Upper Deck (東涌)
▪店舖地址:
🔸 東涌怡東路9號灣景薈1樓101號舖