2023-02-26
#花楽 尖沙咀分店開幕了🥳 性價比高既日式料理店,除了有刺身、 日式料理,晚市的清酒主題都係signature 之一🍶🍶首先餐廳可以望到維港景色,而餐廳有唎酒師會細心幫客人介紹和講解清酒既資訊,幫客人搵到心水清酒,特非常喜歡😘!🔹燒賣甲羅燒 $168,今次加入了海膽和蟹籽,材料相當豐富,燒出來口感更 creamy, 而燒賣就係魚生包成燒賣型😛🔹壽司十貫盛合 $398,有10款不同口味既壽司🍣,賣相好適合打卡,而壽司都非常新鮮👍🏻👍🏻👍🏻🔹茗荷黑松露吞拿魚腩芝士卷 $138,有食用花做伴碟,很美!有6件、加左黑松露係更加提升了手卷味道😋😋🔹 松葉蟹肉海膽炒飯 $168,份量都算多,很多蟹肉😀,好鬼正🫶🏻🔹 泡菜黑豚肉石鍋飯 $128, 這個泡菜飯好香,它不會是一大堆泡菜醬撈飯咁樣,汁和飯融合在一起,唔會杰身,非常之有驚喜😘😘😘🔹 沖繩炸雞 $88,炸粉外皮超薄,雞肉嫩滑😊😊🔹 吉列炸蠔伴黑松露醬 $98,一客有4件炸蠔,不覺好油,香脆的炸皮包裹著軟嫩的生蠔,再加黑松露醬,實在太可口😋😋🔹餐後清酒 ,唎酒師先了解我們的要求,再悉心介紹我們,呢個服務太貼心🥰🥰花楽 (北京道1號) (尖沙咀)
🔹 沖繩炸雞 $88,炸粉外皮超薄,雞肉嫩滑😊😊
花楽 (北京道1號) (尖沙咀)
地址:尖沙咀北京道1號8樓801室