2017-06-11 128 浏览
已經聽聞呢間餐廳開咗好耐, 一直冇機會冇時間嚟試 ,有舊同事搵我catch up ,佢又喺銅鑼灣返工 ,叫我揀地方食lunch, 即刻諗起呢間餐廳 於是book位一齊食lunch!👏我order咗一個海南雞飯, 個雞好濃味, 好有海南雞飯的味道 但係浸雞時候唔夠滑 ,個油飯就very good👍, 煮得好入味! 每個lunch set都會跟一個蝦餅, 海南雞飯當然亦有個湯, 都唔錯👍朋友點左個泰式肉碎炒飯 ,辣辣地我試咗一啖, 又係好濃味但係唔知於太鹹 ,男人應該幾鍾意食我今次嚟係專登試過海南雞飯, 都冇失望有八分 ,下次有機會可以約 一大班朋友嚟食晚餐, 價錢嚟講喺銅鑼灣信適中。

海南雞飯
2017-06-06