2021-07-08 434 浏览
本身0係尖東返工,lunch time 有咩好食呢個問題成日都發生,好時沙爹聽左好耐,但試就真係未試過叫左海南雞飯,海鮮叻沙覺講海鮮叻沙,湯底濃厚,足料,海鮮配料亦十分多,叻沙如果湯底唔得好大件事,但呢度完全無問題,值得一試至於海南雞飯,份量足料,雞件數目對比出面其他海南雞專門店呢度多好多,油飯粒粒分明,到海南雞飯既靈魂,3個醬,薑蓉蔥同油既比例剛剛好,唔會太多油而有油膩嘅感覺,酸辣醬亦唔會太辣,如果唔係好食到辣既都會接受到,黑油係3個醬之中最為出色,咸甜度岩岩好,點雞非常配搭但唯一需要改善既係因為當日我地被安排坐另一間房,可以lunch time,人手問題,要等一段時間先會有待應過黎落單,不過繁忙時間都明既,但希望下次唔使等咁耐啦

叫左海南雞飯,海鮮叻沙

海南雞飯
海南雞飯