2022-10-19
⠀⠀⠀⠀⠀⠀🥹呢排好鐘意食burger🍔,今次又俾我搵到一間有得望住個海景又有得食burger嘅好地方,同埋呢度pet friendly架,喺時候帶主子chill chill佢喇 😝⠀⠀⠀⠀⠀⠀🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀①招牌雙重芝士牛肉漢堡配著薯 💰168Burger底及面嘅麵包烘得勁香脆,中間嘅手工牛肉漢堡不但牛味濃,仲要又厚又 juicy 芝士又夠香,份量一啲都唔吝嗇,配埋雙層芝士、新鮮蕃茄及生菜,絕對係perfect match,可惜當時掛住影相無趁熱食,如果趁熱食味道一定更加不得了(另Burger仲配有薯條)薯條新鮮炸起,香脆熱辣好食👍🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀②香脆雞翼 (6pcs)💰78我哋揀咗鹹蛋黃同水牛城味,新鮮鹹蛋黄磨成蓉,蛋黄油香十足,當中吃到蛋黄金莎的口感,太邪惡了。而水牛城雞翼都十分香脆juicy配上惹味香辣醬汁一試難忘 🤤雞翼迷必試 ‼️⠀⠀⠀⠀⠀⠀③牛油焗新薯 💰48牛油溶液配上蒜蓉和不同的香料、調味等,令到薯仔嘅味道更上一層,呢個有驚喜⠀⠀⠀⠀⠀⠀✨另外佢哋仲推出咗120分鐘無限任食美國招牌封門柳嘅優惠呀‼️仲可以免費配一杯紅酒🍷/白酒/氣泡酒
🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀
①招牌雙重芝士牛肉漢堡配著薯 💰168
②香脆雞翼 (6pcs)💰78
③牛油焗新薯 💰48
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨另外佢哋仲推出咗120分鐘無限任食美國招牌封門柳嘅優惠呀‼️仲可以免費配一杯紅酒🍷/白酒/氣泡酒,只需328起即🉑享用😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀