2019-04-04 52 浏览
今日同老公黎喺荃灣西嘅 🐱Catee 🐱 西餐廳 撐枱腳❤呢間餐廳以貓咪為主題, 周圍都係貓咪裝飾,啱晒我地呢pair 貓奴😍! 環境唔大, 但係裝修好有心思 💡!·我地叫左一個set dinner 再加兩個小食😋·首先黎個好creamy幼滑嘅藩茄濃湯配好軟熟黑竹炭包香草包+ 好fresh嘅沙律開開胃!😋·接住一個好豐富嘅小食拼盤 ,有炸洋蔥圈, 雞翼, 炸芝士同薯條!😋全部都香口脆卜卜!😍·跟住就黎個鵝肝雜菌多士!😍鵝肝大大舊煎得啱啱好, 夾埋雜菌落多士到一齊食, 又脆又香!😋·再黎一個炸三文魚波波!😍未放入口已經見到炸到金黃色, 好靚.放到入口好脆口, 三文魚味好香, 記得要趁熱食啊!😍😋·主菜黎啦!係一個黑松露野菌意大利飯! 😍😍😋 意大利飯軟硬適中, 黑松露味濃郁, 帶少少芝士拉絲!味道一流!👍! ·最後食個口感鬆軟嘅奶茶味蛋糕!😍👍
今日同老公黎喺荃灣西嘅 🐱Catee 🐱 西餐廳 撐枱腳❤
我地叫左一個set dinner 再加兩個小食😋