2023-09-09
日日落雨食完飯想搵地方去 諗起附近有間貓貓cafe係金魚街附近對於我呢啲從來冇養過寵物嘅人呢度俾我可以一飽吸貓癮 如果帶埋小朋友過嚟一定勁開心嘅啫❣️閒日 : 首$58/小時, 後加$38/小時呢間Cafe主打輕食咖啡茶 係無提供主食㗎如果真係上嚟玩嘅話 記得食飽打電話嚟問吓有冇位先好上呀❣️綠茶合桃曲奇 $16係軟身嗰隻曲奇 鬆軟有口感🍪抹茶味香濃 十分鬆化❣️柚子芝士蛋糕 $18淨食cheese好似好漏 所以揀咗有柚子成份嘅cake清新香氣好fresh又解濟 餅底無雪到硬刮刮 呢個價錢相當抵食❣️芝士蛋三文治 $16相對比較填肚嘅item 熱熔芝士均勻地沾滿成塊麵包🥖夾住烚蛋切片更有蛋香❣️燕麥奶玫瑰Latte $20對於我呢啲乳糖不耐症患者 可以轉做燕麥奶真係一個大福音淡淡玫瑰味令咖啡更添特色 燕麥味令咖啡冇咁單調 客製化糖分非常貼心✨除咗場內售賣嘅雞肉乾收益 就連門口出售各🐱🐱精品嘅收益都同樣會將部份捐出比浪浪 如果有心領養 仲可以直接同店員申請添㗎
❣️閒日 : 首$58/小時, 後加$38/小時
綠茶合桃曲奇