2021-01-12 39 浏览
这间朱哥古早味蛋糕位于元朗大桥街市附近!店舖位置人流都好旺!去嘅蛋糕都有不同味道!同埋可以买半件蛋糕!.流心芝士古早味蛋糕朱古力古早味蛋糕抹茶红豆古早味蛋糕黑糖核桃古早味蛋糕原味蛋糕古早味蛋糕.流心芝士古早味蛋糕我都食过好几间古早蛋糕!这款流心芝士都一样好香芝士嘅味道😙😙😙!尤其是去嘅芝士趁热食劲正👍👍👍!芝士流出都可以拉丝😮😮😮!蛋糕够哂松软!味道恰恰好😋😋😋!.朱古力古早味蛋糕卖相都好吸引😍😍😍!蛋糕面嘅花纹都好靓!好香朱古力嘅味道😙😙😙!去嘅蛋糕刚刚出炉食同时有一样流心😮😮😮!我以为会好甜!蛋糕食入口朱古力味浓郁!感觉又唔会好甜!味道恰恰好!真系唔错!.原味古早味蛋糕蛋糕食入口味道好香😙😙😙!咬落去蛋糕十分之松软!好香牛油味同埋蛋味!味道恰恰好😋😋😋!又唔会好甜!唔钟意浓味嘅人士食非常之选👍👍👍!

流心芝士古早味蛋糕

流心芝士古早味蛋糕

朱古力古早味蛋糕

原味古早味蛋糕

2021-01-12
$60 (其他)