2017-12-22 96 浏览
去左KCP间LEON买圣诞礼物,之后约左女友喺九龙城食圣诞饭。九龙城出名就系泰国菜,不过要黎做圣诞饭好似唔多夹,所以又喺网络大神到揾饭开了。揾到间食意大利菜,好彩去到又有位。环境几好, 唔嘈,其实我麻麻地食饭地方播歌。未叫野食先上包,餐包好软熟,唔系石头,再加埋牛油搽上去就热溶,入口味道一流!蒜蓉包都系好软熟,好香好够蒜蓉味,唔系得个样。叫完野食先黎鱿鱼圈,炸粉唔厚,热辣辣再配新鲜蕃茄酱,完全无哂热气既感觉。个pizza唔厚,啲边位又脆,芝士仲可以拉到好长,味道唔错。份牛扒份量都唔少,5成熟都无血水出,好淋好易切,肉味好浓!值得推荐。最后甜品到Apple Crumble,佢甜得黎唔会盖过左苹果既味,焗完苹果一啲酸味都无,唔错!

Deep-fried Calamari Rings

Halian Pizza

Grilled USDA Prime Sirloin Steak

Apple Crumble
2017-12-21
用餐时段
Deep-fried Calamari Rings
Apple Crumble
  • AppleCrumble
  • GrilledUSDAPrimeSirloinSteak
  • Deep-friedCalamariRings