2023-06-29
泰式火鍋大家有冇試過呢?冬陰功打邊爐都幾正😍今次帶大家嚟到創興6樓嘅泰金鍋,感受吓泰式風情😍😍一次過滿足你幾個願望😍主打韓燒加打邊爐,仲有嘅夾蝦蝦😍又有得玩又有得食泰式菠蘿炒飯,金邊粉,辣椒肉碎,泰國咖喱都應有盡有💋💋入座就有食材比你鐵板燒😍一邊燒一邊落單打邊爐😍😍除咗冬陰功湯底,仲有好多唔同款式嘅湯底㗎🤤燒肉嘅肉汁,非常入味奄得好好👍 海螺有小小唔新鮮,但其他都very good😙一次過滿足兩個願望,又可以鐵板燒,又可以打邊爐,好出色嘅地方係佢提供唔同嘅配料,幫你調晒味,可以試一試佢個新疆風味🤤👍而且一定要食佢嘅串燒,質地嫰滑,醬汁真係整得好好,少少沙嗲又少少花生醬味,甜甜地但又好香,增加了串燒嘅美味度👍而且牛肉豬肉,羊肉牛胸爽都齊晒,勁大塊嘅牛胸爽真係第一次見,肉質非常新鮮,任點食幾多都可以點幾多👍最後一定要自製泰式珍多冰,配料煙煙靭靭,好好咬😂😂唔會超級甜,配埋濃濃嘅椰奶,非常香濃,一定唔好錯過佢嘅千層糕同椰汁西米糕,味道好濃郁10分我會俾8分,味道都係偏向濃郁,好足味,材料都非常豐富,又可以夾蝦,鐵板燒同打邊爐,價錢唔屬於平民價,但都幾值得,間唔中佢一次都幾好呀🫶
泰式菠蘿炒飯,金邊粉,辣椒肉碎,泰國咖喱都應有盡有💋💋