2021-08-20 106 浏览
不嬲都好钟意定期就嚟葵广揾好嘢食,系人都知呢度啲小食又好食又平,我心目中最好吃的泰式炒金边粉🤩就系呢间曼菊泰国料理,之前成日都喺度食嘢,不过都好少会推介下!今日就喺OpenRice打下好评先👍🏻今日叫咗呢个牛肉船河呢个牛肉船可嘅牛肉汤好浓郁!真系好香浓嘅牛肉味!系饮得出用咗好丰富嘅牛肉食材去烹调嘅牛肉汤!呢度嘅牛丸亦都非常出色,冇谂过呢个牛丸会咁好食😌睇落去平平无奇嘅牛肉船河,本身都冇乜太大期望,但系真系会越食越滋味!!另外仲叫咗呢个泰式金边粉,泰式金边粉炒得好香,而且好干身非常啱火候!而且味道都好香浓,好有泰国风味!金边粉非常爽口弹牙!重点系超级多猪肉碎,一啲都唔孤寒!!性价比超高嘅一个泰式金边粉😌😌

今日叫咗呢个牛肉船河