2022-01-10 61 浏览
今日同朋友喺觀塘行完街👯‍♂️👯,行咗去工廠區嗰邊, 見到呢間裝修勁「骨子」,好靚,勁啱打卡嘅cafe📸📷❤️💕急不及待就入咗去坐低😙😙佢有分室外同埋室內嘅位置,室外會更加chill🥰🥰嘢食方面,我就叫咗個美國安格斯肉眼配阿根廷青醬😙😙, 我哋叫咗七成熟, 佢個擺盤好靚,完全唔會un😋😋😋🏅 跟住佢再有啲配菜呀, 全部都好新鮮囉淨係就真係好好食😋意大利粉,個湯好濃,個味好鮮,好多材料, 隻虎蝦好彈牙 , 佢啲蕃茄仔都勁鮮甜 ,食到好滿足嘢飲方面, 我哋一個叫咗smoothie, 一個叫咗梳打少甜, smoovie入口好順滑, 又唔會太甜, 梳打就好清新,夏天飲一流😍😋甜品叫咗卡斯達法式梳乎厘班戟, 蛋香好濃,又好動L, 好治癒, 即叫即整, 所以你食到咁上下啦記得要落單啦
今日同朋友喺觀塘行完街👯‍♂️👯,
急不及待就入咗去坐低😙😙
佢有分室外同埋室內嘅位置,室外會更加chill🥰🥰