2008-10-05 27 浏览
第一次去九龍城食野, 其實間間都有興趣, 但當天目標係食泰國野, 所以縮細左範圍喇, 眼見金寶人多, 加上門前貼滿介紹, 所以走進去, 入到去, 人真的好多, 二人枱, 四人枱, 八人枱也有!!!入到去, 我地叫左四樣菜:1. 蒜蓉飽2. 泰式炒粉3. 泰式拼盆4. 炒芥蘭1. 蒜蓉飽馬馬, 蒜蓉唔夠多, 有香味, 但食落又唔覺 建議叫蒜蓉飽就叫埋個青咖喱煲, 蒜蓉飽點青加喱汁, 應該幾好味 仲有佢每個飽都切左兩刀, 令人容易d分開個飽, 考慮到食客既需要, 值得一讚2. 泰式炒粉幾好食,料夠多~~3. 泰式拼盆有炸蝦卷, 串燒, 蝦餅.....幾抵食 蝦餅仲好彈牙, 好夠味4. 炒介太多油, 意料中事總括黎講食物質素, 價錢都幾好~p.s 二人枱如果大少少會好d, 因我地四樣菜都唔係好夠位擺 同埋冷氣太大, 原本熱既蒜蓉飽好快就吹凍左

入到去, 我地叫左四樣菜:
1. 蒜蓉飽
2. 泰式炒粉
3. 泰式拼盆
4. 炒芥蘭

1. 蒜蓉飽馬馬, 蒜蓉唔夠多, 有香味, 但食落又唔覺

2. 泰式炒粉幾好食,料夠多~~

3. 泰式拼盆有炸蝦卷, 串燒, 蝦餅.....幾抵食
蝦餅仲好彈牙, 好夠味

4. 炒介太多油, 意料中事

總括黎講食物質素, 價錢都幾好~

同埋冷氣太大, 原本熱既蒜蓉飽好快就吹凍左