2021-09-04 25 浏览
想食泰國野 第一時間就諗起小曼谷 依家開到係銅鑼灣 勁方便!環境就好似泰國火車夜市咁 好有氣氛。 一坐低諗都唔諗就即刻叫咗一份泰式生蝦。生蝦有六隻食落去都算鮮甜 同埋即刻叫左冬陰功湯👍 冬陰公湯雖然叫咗小辣但係其實都覺得好辣,但又覺得好開胃同好過癮🤣咁樣先正!之後我哋叫咗唔同嘅沙嗲串燒,有牛雞同豬仲有蝦。個人覺得如果佢嘅醬汁係直接林喺串燒上面會更好食😬主菜叫咗兩個海鮮兩個都係牛油蒜蓉炒蜆同埋炒蟶子。好香口惹味❤️ 必食海鮮🦞最後仲有泰國必食 pathai 我真係好鍾意食啲酸味嘅嘢 好開胃啊 見到餐廳好似時不時仲會有live band 勁有feel😬 同埋仲有好多嘢食都想試吓😜 兩個人埋單最後食左$8xx,人均$4xx。但係豐富嘅一餐黎,亦都解決咗我想去泰國嘅相思之苦😛
想食泰國野 第一時間就諗起小曼谷

一坐低諗都唔諗就即刻叫咗一份泰式生蝦。

兩個人埋單最後食左$8xx,人均$4xx。
但係豐富嘅一餐黎,亦都解決咗我想去泰國嘅相思之苦😛