2023-12-06 65 浏览
荃灣廣場對面大壩街不嬲都多嘢食,作為荃灣友每星期都會過嚟行街同食飯,最近仲開咗間叫BnR嘅餐廳,一於試下好唔好食,見到裝修好靚好大,環境唔錯,座位都好闊落,吸引到唔少後生仔女過嚟食野!我地叫咗幾樣野,係用QR CODE自己落單嘅,十分方便,有圖睇埋添麻醬手撕雞闊麵 雞肉好滑,量都好多,麵條彈牙!配上香氣四溢嘅麻醬!嚐起來讓人回味無窮!炸莞西牛肉波味道非常香濃,牛肉的鮮甜與芫茜的香氣相結合,讓人垂涎欲滴。炸至外酥內嫩的芫茜牛肉球,吃起來鋪盡了嘴巴,每一口都帶著豐富的肉香和芫茜的清香,讓人食指大動。波波雞飯 個飯波好大,份量其實都好多,油飯很入味,醬汁原來有小小辣味,性價比高。啲雞肉超級嫩滑,點埋個醬油更加正😋奶茶奶味很重,唔錯!幾好飲!D冰唔會太多,我覺得很好

麻醬手撕雞闊麵

炸莞西牛肉波

波波雞飯

奶茶
奶味很重,唔錯!幾好飲!D冰唔會太多,我覺得很好