2017-10-29
一個星期前已經through openrice 訂左位,星期五晚當然要book定啦~我地食七點半,去到棟大廈超多人排隊等lift。。等左十分鐘先搭到。。餐廳氣氛好好,每枱都有candle light, 但又唔會比人感覺太暗。我地叫左個青口配薯條,蟹肉配蝦同芒果ge 法式咸薄餅,仲有個火焰蘋果法式甜薄餅。青口配薯條:青口雖然細細隻,但有鮮味,佢用白酒煮好香,薯條都好好食但唔係脆身。蟹肉配蝦同芒果法式咸薄餅:好多蟹肉!!個蝦煎得好好味!配埋芒果一齊食真係prefect match。火焰蘋果法式甜薄餅:上枱個陣會淋d著緊火ge酒上去,視覺效果一流~味道都唔錯,但d蘋果甜左少少。成餐飯Service 都幾好,係最後我地想要杯水但佢地唔記得左俾。