2022-02-02
喺尖沙咀行街就俾哩度既可麗餅吸引咗❤️🌮Le Sunrise $88鹹味可麗餅推介呢個早晨可麗餅,入面有牛油果、菠菜、煙肉、炒蛋配瑞士芝士🧀 香味撲鼻,餅底厚度適中,夾埋唔同嘅餡料非常豐富,好適合早午餐一齊食既我,做Brunch啱啱好🙈🥞Cafe Gourmand $89甜味可麗餅,黑朱古力配Rum酒做個Sauce,好Match之餘又帶點Expresso Cream Cheese既味道,有濃厚朱古力味但一啲都唔漏,好啱做下午茶,再配上一杯熱咖啡,真係Perfect Match💓🍫朱古力脆餅 $22脆餅味道係蛋白餅,擺盤幾靚,食落好有朱古力味,口感帶點空氣感,都幾鬆脆。呢度嘅可麗餅好啱喺尖沙咀行行吓街肚餓嘅朋友仔,環境好舒服可以傾吓計又可以食少少充飢之餘,唔會食太飽食唔到晚餐🥰🥰
🌮Le Sunrise $88
🍫朱古力脆餅 $22